Boligoensker.dk

Find ledige boliger. Skabt af Boligdeal.dk

Kollegier i hele Danmark

Få overblik over ledige Kollegier i hele Danmark.

Se en samlet liste med alle Kollegier til leje og til salg i hele Danmark herunder .kollegie til leje - Arne Jacobsens Alle, København S

Dette kollegie ligger på Amager og har i alt 300 boliger. Kollegiet ligger tæt ved metroen, så man hurtigt kan komme rundt i hele København.

 
kollegie til leje - Lauritz Sørensens Vej, Frederiksberg

Dette kollegie ligger på Frederiksberg og tilbyder eget køkken og bad i alle boliger. Kollegiet har en central beliggenhed nær offentlig transport og andre fornødenheder.

 
kollegie til leje - Frederikssundsvej, Brønshøj

Dette kollegie ligger i Brønshøj og har 101 boliger. Alle boliger har eget toilet og bad og nogle har endda altan eller egen have.

 
kollegie til leje - Hovmålvej, København S

Dette kollegie ligger på Amager og har både 1- og 2-plans lejligheder. Kollegiet blev opført i 1967 og har masser af natur i nærheden som Amager Fælled og Amager Strandpark.

 
kollegie til leje - Tåsingegade, København Østerbro

Dette kollegie ligger på Østerbro og har i alt 37 boliger. Det er et mindre kollegie med godt socialt sammenhold og fællesskab.

 
kollegie til leje - Nimbusparken, Frederiksberg

Dette kollegie ligger på Frederiksberg og har i alt 41 boliger. Kollegiet har et stærkt socialt sammenvær og der findes forskellige ugentlige aktiviteter man som beboer kan deltage i.

 
kollegie til leje - Langebrogade, København K

Dette kollegie ligger i København og har i alt 28 boliger. På kollegiet kender alle alle og der bliver arrangeret fælles events flere gange om året. Beliggende tæt ved Langebro, er man tæt på det h...

 
kollegie til leje - Ved Mønten, København S

Dette kollegie ligger på Amager og har i alt 175 boliger. Kollegiet har masser af ugentlige aktivitetet for beboerne, hvor man både kan være med til fællesspisning og fredagsbar.

 
kollegie til leje - Rabarbervej, København NV

Dette kollegie ligger i Nordvest og har i alt 143 boliger. Boligerne er lyse og rummelige med eget køkken og bad. Der findes masser af grønne arealer og mange andre fællesarealer.

 
kollegie til leje - Telegrafvej, Ballerup

Dette kollegie ligger i og har i alt 262 boliger. Kollegiet ligger tæt på Ballerup St. og uddannelsesinstitutioner. Alle boliger er indrettet med eget køkken og bad og der findes masser af fællesar...

 
kollegie til leje - Holger Danskes Vej, Frederiksberg

Dette kollegie ligger på Frederiksberg og har i alt 62 boliger. Kollegiet ligger tæt på offentlig transport og tæt ved uddannelsesinstitutioner. Man skal være mellem 18 og 30 år for at bo på kolleg...

 
kollegie til leje - Rådmandsgade, København Nørrebro

Dette kollegie ligger i København og har i alt 95 boliger. Kollegiet er et moderne byggeri fra 2004. Der er få minutters gang til offentlig transport, som gør det nemt at komme til byens uddanelses...

 
kollegie til leje - Jacob Lindbergs Vej, København NV

Dette kollegie ligger i København og har i alt 25 boliger. Alle boliger har eget toilet og bad. De fleste af boligerne er på ca. 46 m2. Der er ikke langt til centrum og diverse uddannelsesinstituti...

 
kollegie til leje - Brigadevej, København S

Dette kollegie ligger i København og har i alt 219 boliger. Kollegiet ligger centralt med få minutter til metro og byliv. Der er en række fælles faciliteter, som bar, motionsrum og have.

 
kollegie til leje - Hesseløgade, København Østerbro

Dette kollegie ligger i København Ø og har i alt 83 boliger. Der er kun få minutter til tog og bus, som gør det nemt at komme frem og tilbage i byen. Kollegiet har et fælles vaskeri.

 
kollegie til leje - Følfodvej, København S

Dette kollegie ligger i København og har i alt 56 boliger. Boligerne består både af 1- og 2 værelses boliger. Alle boliger har eget bad, toilet og et trinettekøkken.

 
kollegie til leje - Strandvejen, Charlottenlund

Dette kollegie ligger i Charlottenlund og har i alt 34 boliger. Kollegiet ligger smukt med udsigt til Øresund. Der bliver lagt stor vægt på det dynamiske og stærke sammenhold.

 
kollegie til leje - Universitetsparken, Roskilde

Dette kollegie ligger i Roskilde og har i alt 48 boliger. Alle boliger har eget toilet og bad. Der er fælles køkken på hver etage. Herudover er der en gårdhave.

 
kollegie til leje - Lysalleen, Roskilde

Dette kollegie ligger i Roskilde og har i alt 33 boliger. Der er grønne arealer rundt om kollegiet. Herudover er der toilet, bad og køkken i alle boligerne.

 
kollegie til leje - Caroline Amalievej, Svendborg

Dette kollegie ligger i Svendborg og har i alt 14 boliger. Boligerne er alle på 2 værelse og har eget toilet, bad og et lille køkken. Der er fælles vaskeri og lokale knyttet til boligerne.

 
kollegie til leje - Spangsbjerg Kirkevej, Esbjerg

Dette kollegie ligger i Esbjerg og har i alt 50 boliger. Alle boliger har eget toilet, bad og køkken. Der er et fælles vaskeri og lokale knyttet til boligerne.

 
kollegie til leje - Hjejlevej, Silkeborg

Dette kollegie ligger i Silkeborg og har både 1- og 2 værelses boliger. Kollegiet ligger tæt på indkøb og centrum. Der er et fællesvaskeri knyttet til boligerne.

 
kollegie til leje - Universitetsparken, Roskilde

Dette kollegie ligger i Roskilde og har i alt 69 boliger. Boligerne har eget toilet, bad og køkken. De er centralt placeret og har hverken langt til indkøbsmuligheder, Roskilde Universitet og grønn...

 
kollegie til leje - Kronborgvej, Thisted

Dette kollegie ligger i Thisted og har i alt 30 boliger. Det er et nyt kollegie, hvor alle boligerne har eget bad og køkken. Der er bl.a. boldbane, bar og vaskeri knyttet til boligerne.

 
kollegie til leje - Boulevarden, Aalborg

Dette kollegie ligger i Aalborg og der er i alt 24 boliger. Kollegiet er fra 1991 og ligger tæt på centrum, indkøbsmuligheder og Aalborg Universitet.

 
kollegie til leje - Rantzausgade, København Nørrebro

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 22 boliger. Alle boliger har bad, toilet og et mindre køkken. Der er cykelkælder og et vaskeri knyttet til boligerne.

 
kollegie til leje - Jacobys Alle, Frederiksberg C

Dette kollegie ligger på Frederiksberg og har i alt 18 boliger. Kollegiet blev oprettet i 1953 og ligger tæt på grænn omgivelser og metro.

 
kollegie til leje - Kamhusene, Valby

Dette kollegie ligger i Valby og bestpr af 2-5 værelses boliger i størrelsen fra 50-114 m2. Kollegiet har en attraktiv placering i Valby og gode transportforbindelser. Der er fælles vaskeri og et ...

 
kollegie til leje - Christian Xs vej, Viby J

Dette kollegie ligger i Viby J og har i alt 106 boliger. Kollegiet har bl.a. motionsrum, tv-stue, bar og volleybane i haven. De mange fællesarealer giver et godt fundament for et stærkt fællesskab....

 
kollegie til leje - Trekroner Forskerpark, Roskilde

Dette kollegie ligger i Roskilde og har i alt 78 boliger. Kollegiet ligger centralt i Roskilde og kun få minutter fra Roskilde Universitet.

 
kollegie til leje - Persillehaven, Herlev

Dette kollegie ligger i Herlev og har i alt 308 boliger. Kollegiet er fra 1981 og ligger tæt på grønne områder. På cykel kan mange af Storkøbenhavns uddannelsesinstitutioner nås.

 
kollegie til leje - Universitetsparken, Roskilde

Dette kollegie ligger i Roskilde og har i alt 108 boliger. Kollegiet ligger tæt på grønne områder, offentlig transport og Roskilde Universitet.

 
kollegie til leje - Damagervej, Viby J

Dette kollegie ligger i Viby J og har i alt 188 boliger. På cykel er Aarhus Centrum kun 15 minutter væk og Aarhus Universitet er 26 minutter væk. Der er samtidige mange busafgange tæt på kollegiet....

 
kollegie til leje - Øster Uttrupvej, Aalborg

Dette kollegie ligger i Aalborg og har i alt 150 boliger. Kollegiets boliger er billige og deler bad, toilet og køkken. Herudover deles værelserne om en opholdsstue.

 
kollegie til leje - Absalonsgade, Aalborg

Dette kollegie ligger i Aalborg og har i alt 30 boliger. Alle boliger har eget bad og køkken. Boligerne ligger centralt i Aalborg og har derfor ikke langt til byens tilbud.

 
kollegie til leje - Myrdalsstræde, Aalborg Øst

Dette kollegie ligger i Aalborg og har i alt 80 boliger. Alle boliger har eget bad, toilet og køkken. Herudover er der et fælleshus på stue og fælles køkken.

 
kollegie til leje - Bag Hækken, Vodskov

Disse ungdomsboliger ligger i Vodskov og der er i alt 2 boliger. Begge boliger har eget toilet, bad og køkken. Der er også et cykelskur tilgængeligt.

 
kollegie til leje - Nordbovej, Hjørring

Disse ungdomsboliger ligger i Hjørring og der er i alt 60 boliger. Boligerne har eget bad, toilet og køkken. Til boligerne er der også tilknyttet et vaskeri.

 
kollegie til leje - Skelbækvej, Hjørring

Dette kollegie ligger i Hjørring. Alle boliger har eget bad og køkken. Der er have, vaskeri og cykeparkering knyttet til kollegiet.

 
kollegie til leje - Smålandsvej, Rønne

Dette kollegie ligger i Rønne og har i alt 27 boliger. Alle boliger har eget køkken, toilet og bad. Der er tilkoblet fibernet til kollegiet. Der er aflåst rum til cykler og knallert.

 
kollegie til leje - Østervang, Rønne

Dette kollegie ligger i Rønne og har i alt 60 boliger. Alle boliger har eget køkken, bad og toilet. Der er fælles vaskeri samt skur til cykler og knallert.

 
kollegie til leje - Vibehaven, Rønne

Dette kollegie ligger i Rønne og har i alt 38 boliger. Boligerne er alle 28 m2 og har eget bad, køkken og toielt. Der er fælles vaskeri.

 
kollegie til leje - Nørre Allé, København Nørrebro

Dette kollegie ligger i København N og har i alt 47 boliger. Kollegiet lægger stor vægt på det sociale og har flere internationale beboer. Værelserne deler køkken og stue.

 
kollegie til leje - Blegdamsvej, København Østerbro

Dette kollegie ligger i København og har i alt 105 boliger. Kollegiet ligger ved siden af Trianglen og har derfor kun få minutter til indre by og Københavns uddannelsesinstitutioner. Alle værelser ...

 
kollegie til leje - Øselsgade, København S

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 110 boliger. Boligerne ligger tæt på Københavns universitet, byliv og offentlig transport. Herudover har alle boliger eget bad og køkken.

 
kollegie til leje - Kapelvej, København Nørrebro

Disse ungdomsboliger ligger i København N og der er i alt 40 boliger. Med en central placering på Nørrebro ligger boligerne ikke langt fra Københavns naturliv, byliv og offentlig transport.

 
kollegie til leje - Nordre Fasanvej, Frederiksberg

Disse ungdomsboliger ligger på Frederiksberg og der er i alt 124 boliger. Boligerne har alle eget bad og toilet samt et lille køkken. Der er tagterrasser, vaskeri og studierum tilknyttet boligerne....

 
kollegie til leje - Ravnsholt, Roskilde

Dette kollegie ligger i Roskilde og har i alt 54 boliger. Kollegiet ligger centralt i Roskilde med kort afstand til grønne områder.

 
kollegie til leje - Hallingparken, Brøndby Strand

Denne ungdomsbolig ligger i Brøndby Strand. Boligen ligger i et dejligt grønt område med kort afstand til offentlig transport. Boligen har eget køkken og bad.

 
kollegie til leje - Dyringparken, Brøndby Strand

Disse ungdomsboliger ligger i Brøndby Strand og der er i alt 5 boliger. Boligerne er fra 1974 og tæt på grønne områder. I alle boligerne findes køkken og bad.

 
kollegie til leje - Rampelyset, Roskilde

Disse ungdomsboliger ligger i Roskilde og der er i alt 104 boliger. Der er køkken og bad i alle boligerne. Med sin centrale beliggenhed er der ikke langt til byens uddannelsesinstitutioner og andre...

 
kollegie til leje - Østervold, Randers C

Disse ungdomsboliger i Randers og der er i alt 18 boliger. Alle boliger har eget køkken og bad. Med sin centrale beliggenhed er der ikke langt til byens tilbud.

 
kollegie til leje - Vesterå, Aalborg

Disse ungdomsboliger ligger i Aalborg og der er i alt 21 boliger. Med sin centrale placering er banegård, universitet og byliv. Alle boliger har eget køkken og bad.

 
kollegie til leje - Øresundsvej, København S

Dette kollegie ligger på Amager og har i alt 66 boliger. Alle boliger har eget bad og toilet.

 
kollegie til leje - Holmbladsgade, København S

Dette kollegie ligger på Amager og har i alt 18 boliger. Det har en god placering nær Amager Strandpark og andre attraktive steder som Kløvermarken og Christianshavn.

 
kollegie til leje - Stefansgade, København Nørrebro

Dette kollegie ligger Nørrebro og har i alt 22 boliger i størrelsen op til 55 m2. Ungdomsboligerne ligger i en almen boligforening, hvilket giver et alsidigt miljø. Det er tilladt at holde kat.

 
kollegie til leje - Jernbanegade, København SV

Dette kollegie ligger i Sydhavn og har i alt 7 boliger. Kollegiet har både familieboliger og ungdomsboliger, hvorfor der er plads til mange behov.

 
kollegie til leje - Nørrebrogade, København Nørrebro

Dette kollegie ligger på Nørrebro og har i alt 38 boliger i størrelsen fra 30-55 m2. Mange af boligerne har eget bad og køkken og det er ikke tilladt at holde husdyr.

 
kollegie til leje - Nørre Allé, København Østerbro

Dette kollegie ligger i København og har i alt 492 boliger. Kollegiet har både café, konferencerum og pejsestue. Herudover har kollegiet adgang til en række udendørs faciliteter.

 
kollegie til leje - Hedeboparken, Roskilde

Dette kollegie ligger i Roskilde og har i alt 66 boliger. Af fællesfaciliteter kan nævnes udearealerne med fælles have og parkeringsplads, samt festlokalet som kan lejes af beboerne. Det er ikke t...

 
kollegie til leje - Sundbyvestervej, København S

Dette kollegie ligger i og har i alt 114 boliger i størrelsen 12 m2. Kollegiet ligger placeret i Sundbyvester på Amager. Det blev bygget i 1969 og ligger tæt ved metroen og man kan dermed komme til...

 
kollegie til leje - Engtoften, Viby J

Disse ungdomsboliger ligger i Viby J og der er i alt 48 boliger. Boligerne er i alt 34 til 49 kvm. De har alle eget køkken og bad.

 
kollegie til leje - H. N. Clausens Gade, Århus C

Disse ungdomsboliger ligger i Aarhus og der er i alt 56 boliger. Boligerne er centralt beliggende i Aarhus og er derfor tæt på kulturliv og indkøbsmuligheder.

 
kollegie til leje - Bissensgade, Århus C

Disse ungdomsboliger ligger i Aarhus og der er i alt 25 boliger. Boligerne er fra 33 til 65 kvm. De har alle eget køkken og bad. Med sin centrale beliggenhed er der ikke langt til byens kulturliv o...

 
kollegie til leje - Øster Voldgade, København K

Dette kollegie ligger i København og har i alt 134 boliger. Kollegiet ligger centralt i København og har en række fællesfaciliteter, som tagterasse, bar og musikrum.

 
kollegie til leje - Stationsalleen, Herlev

Dette kollegie ligger i Herlev og der er i alt 139 boliger. Kollegiet ligger ved siden af Herlev Station og har derfor ikke langt til København og diverse uddannelsesinstitutioner. På kollegiet er ...

 
kollegie til leje - Ravnemøllevej, Svendborg

Disse ungdomsboliger ligger i Svendborg og der er i alt 18 boliger. Boligerne ligger centralt i Svendborg.

 
kollegie til leje - Parkvej, Næstved

Dette kollegie ligger i Næstved og har i alt 150 boliger. Kollegiet blev bygget i 1997 og indeholder både 1 og 2 værelsesboliger. Det ligger tæt placeret ved uddannelsesinstitutioner og har masser ...

 
kollegie til leje - Helgesensgade, København Østerbro

Dette kollegie ligger I København Ø og har I alt 41 boliger i størrelsen fra 9-12 m2. Kollegiet har en central placering ved Søerne i København og ligger dermed tæt på mange uddannelsesinstitutione...

 
kollegie til leje - Albanigade, Odense C

Disse ungdomsboliger ligger i Odense og der er i alt 36 boliger. Boligerne ligger centralt i Odense og ikke langt fra byliv, caféer og indkøbsmuligheder.

 
kollegie til leje - Maglehøjen, Roskilde

Disse ungdomsboliger ligger i Roskilde og der er i alt 169 boliger. Boligerne ligger i et moderne byggeri fra 2008. Alle boligerne har eget bad og køkken. Der er kort afstand til grønne områder og ...

 
kollegie til leje - Linkøpingvej, Roskilde

Disse ungdomsboliger ligger i Roskilde og har i alt 32 boliger. Boligerne er fra 2004 og ligger tæt på transportmuligheder. Tilknyttet boligerne er også et fælleshus.

 
kollegie til leje - Astersvej, Roskilde

Disse ungdomsboliger ligger i Roskilde og der er i alt 44 boliger. Boligerne er opført som rækkehuse og har grønne omgivelser som nabo. Der er ikke langt til bymidten.

 
kollegie til leje - Wiemosen, Roskilde

Disse ungdomsboliger ligger i Roskilde og der er i alt 20 boliger. Boligerne ligger tæt på byen. I området er der gode indkubsmuligheder og pæne grønne områder.

 
kollegie til leje - Stubbekøbingvej, Nykøbing F

Dette kollegie ligger i Nykøbing Falster og har i alt 140 boliger. Kollegiet ligger tæt på grønne områder og byliv.

 
kollegie til leje - Amagerfælledvej, København S

Dette kollegie ligger i København og er et moderne kollegie. Kollegiet har både værelser til én og to personer. Herudover er der gåde fællesfaciliteter, som fitnessrum og tagterasse.

 
kollegie til leje - Skt. Jørgensgade, Odense C

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 27 boliger. Kollegiet har en central beliggenhed. Tæt på kollegiet er der grønne områder og gode indkøbsmuligheder.

 
kollegie til leje - Harekæret, Odense SØ

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 30 boliger. Kollegiet ligger i stille og grønne omgivelser med cykelafstand til Odense Centrum og uddannelsesinstitutioner.

 
kollegie til leje - Rosenbæk Torv, Odense C

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 88 boliger. Kollegiet ligger centralt i Odense og er kun 10 minutters gang fra Banegården. Det er et pænt og moderne kollegie.

 
kollegie til leje - Rugårdsvej, Odense C

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 39 boliger. Kollegiet består af fine indendørs- og udendørsarealer. Herudover er der kort afstand til midtby og andet byliv.

 
kollegie til leje - Glanshatten, Odense SØ

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 48 boliger. Kollegiet ligger i grønne og rolige omgivelser med gode udendørsområder. Der er ikke langt til Syddansk Universitet på cykel.

 
kollegie til leje - Slotsgade, Odense C

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 28 boliger. Kollegiet ligger centralt i Odense og der derfor kun få minutter til byliv og Banegården. Herudover har kollegiet en tagterasse, som bliver b...

 
kollegie til leje - Elmelundsvej, Odense V

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 550 boliger. Kollegiet ligger i naturskønne omgivelser og har fællesfaciliteter, som bl.a. dækker over motionsrum, bar og beachvolley.

 
kollegie til leje - Pjentedamsgade, Odense C

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 30 boliger. Kollegiet ligger centralt i Odense og har ikke langt til banegård og indkøbsmuligheder. Tilknyttet kollegiet er en lille have og terrasse.

 
kollegie til leje - Jagtvej, Odense C

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 85 boliger. Men sin centrale beliggenhed i Odense er der ikke langt til byliv og aktivitet. Herudover ligger kollegiet tæt på Munke Mose.

 
kollegie til leje - Østre Stationsvej, Odense C

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 42 boliger. Kollegiet ligger centralt i Odense og er kun få minutter fra Banegården og grønne områder.

 
kollegie til leje - Sdr. Boulevard, Odense C

Dette kollegier ligger i Odense og har i alt 115 boliger. Det er et moderne kollegie fra 2002-2006 bygget centralt og i grønne omgivelser.

 
kollegie til leje - Hans Tausens Gade, Odense C

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 26 boliger. Kollegiet ligger i centrum af Odense og er derfor tæt på alle byens uddannelsesmuligheder samt byliv.

 
kollegie til leje - Stationsvænget, Odense S

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 36 boliger. Kollegiet ligger i grønne omgivelser og er i cykelafstand til byens uddannelsesinstitutioner. På kollegiet er der flere fællesaktiviteter.

 
kollegie til leje - Bredstedgade, Odense C

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 72 boliger. Kollegiet ligger centralt i Odense og kun få minutter fra Odense Banegård. Der er en række fællesfaciliteter knyttet til kollegiet som bar, f...

 
kollegie til leje - Stammen, Odense SØ

Disse kollegieboliger ligger i Odense og der er i alt 35 boliger. Ungdomsboligerne ligger i naturskønne omgivelser og tæt på Syddansk Universitet.

 
kollegie til leje - Chr. Hansens Vej, Vejle

Disse ungdomsboliger ligger i Vejle og der er i alt 15 boliger. Boligerne ligger i et naturrigt område og har en central placering i Vejle by.

 
kollegie til leje - Houmannsgade, Horsens

Disse ungdomsboliger ligger i Horsens og der er i alt 10 boliger. Boligerne ligger sammen med ældre- og familieboliger. Med en central placering i Horsens er der ikke langt til byens tilbud.

 
kollegie til leje - Finlandsgade, Århus N

Dette kollegie ligger i Aarhus og har i alt 252 boliger. Kollegiet er et nyt kollegie, som blot ligger 5 minutter fra Aarhus Universitet på cykel. I området er flere grønne arealer, der giver gode ...

 
kollegie til leje - Toldstrupsgade, Aalborg

Dette kollegie ligger i Aalborg og har i alt 142 boliger. Kollegiet er handicapvenligt med elevatorer eller lift i lejlighederne. På kollegiet findes bl.a. bar og boldbane.

 
kollegie til leje - Kollegiebakken, Kongens Lyngby

Dette kollegie ligger i Lyngby og har i alt 72 boliger. Kollegiet er et andelskollegie, som fungerer på samme måde som en andelsforening. Det er oplagt for studerende på DTU, da kollegiet ligger på...

 
kollegie til leje - Trørød kollegiet, Vedbæk

Dette kollegie ligger i Vedbæk og har i alt 96 boliger. Kollegiet adskiller sig fra andre kollegier ved at tilbyde rækkehuse til studerende. Boligerne har eget bad og køkken samt en lille have. Bol...

 
kollegie til leje - Himmelev Bygade, Roskilde

Dette kollegie ligger i Roskilde og har i alt 11 boliger. Kollegiet ligger centralt i Roskilde og er tæt på grønne områder.

 
kollegie til leje - Kildegården, Roskilde

Dette kollegie ligger i Roskilde og har i alt 42 boliger. Kollegiet ligger tæt på Roskilde centrum og Roskilde Idrætspark.

 
kollegie til leje - Sømoseparken, Ballerup

Dette kollegie ligger i Ballerup og har i alt 96 boliger. Kollegiets værelser har alle eget bad og køkken.

 


Præcisér din søgning:


    Se også:

    Kollegie søges i hele Danmark...
    Erhvervslokaler til leje i hele Danmark - kontor, klinik, værksted, butik mv.

    Find bolig - oversigt
    Om søgning efter Kollegie