Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til salg i Toftlund

Modelfoto

Hus til salg i 6520 Toftlund

Med fuldstændig ugenert og skøn beliggenhed i landlige omgivelser tilbydes flot og moderniseret ejendom med et jordtilliggende på 1,35 hektar der er fordelt med hhv. have, skov og markareal med plads til mindre dyrehold.

Her er et boligareal på i alt 215 m2 i 2 plan, herudover er der flere gode udbygninger med god plads til hobbys, dyrehold eller liberalt erhverv. Stuehuset er renoveret / moderniseret i 2005/2007 med tag, køkken, badeværelse, gulvvarme i stueplan mv. og ejendommen fremstår pæn og indbydende. Enkelte rum mangler færdiggørelse, så her kan køber sætte sit eget præg.

Indrettet med flot køkken / alrum med god skabs- og spiseplads, hyggelig opholdsstue med udgang til terrasse, stort badeværelse med hvælvingeloft, spabad og flot inventar, rummeligt bryggers med god afstillingsplads og udgang til udbygninger samt entré.

1. salen er indrettet med 4 gode soveværelser, hvoraf det ene mangler færdiggørelse, repos samt disponibelt rum der evt. kan indrettes til toilet / bad.

Søger du en ejendom med en skøn beliggenhed, et flot stuehus og et passende jordtilliggende? Så bestil en fremvisning på [xxxxx] .