Boligoensker.dk

Find ledige boliger. Skabt af Boligdeal.dk

Ungdomsboliger i Aalborg

Få overblik over ledige Ungdomsboliger i Aalborg.

Se en samlet liste med alle Ungdomsboliger til leje og til salg i Aalborg herunder .ungdomsbolig til leje - Gundorfslund, Aalborg

Disse ungdomsboliger ligger i Aalborg og der er i alt 12 boliger. Boligerne er alle på 80 kvm og har eget køkken og bad. Der er vaskeri, opbevaringsrum og festlokaler knyttet til boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Boulevarden, Aalborg

Dette kollegie ligger i Aalborg og der er i alt 24 boliger. Kollegiet er fra 1991 og ligger tæt på centrum, indkøbsmuligheder og Aalborg Universitet.

 
ungdomsbolig til leje - Øster Uttrupvej, Aalborg

Dette kollegie ligger i Aalborg og har i alt 150 boliger. Kollegiets boliger er billige og deler bad, toilet og køkken. Herudover deles værelserne om en opholdsstue.

 
ungdomsbolig til leje - Vesterå, Aalborg

Disse ungdomsboliger ligger i Aalborg og der er i alt 21 boliger. Med sin centrale placering er banegård, universitet og byliv. Alle boliger har eget køkken og bad.

 
ungdomsbolig til leje - Toldstrupsgade, Aalborg

Dette kollegie ligger i Aalborg og har i alt 142 boliger. Kollegiet er handicapvenligt med elevatorer eller lift i lejlighederne. På kollegiet findes bl.a. bar og boldbane.

 
ungdomsbolig til leje - Rendsburggade, Aalborg

Kollegier beliggende i Aalborg. I Aalborg findes mange tilbud på kollegier og ungdomsboliger. Der findes både muligheder i centrum og lidt ude for byen.

 
ungdomsbolig til leje - Hasserisgade, Aalborg

Dette kollegie ligger i Aalborg og har i alt 44 boliger. Kollegiet har et stort udvalg af faciliteter, som bl.a. fitness og vaskeri. Det ligger historisk centralt placeret med bl.a. den Jødiske Kir...

 Se også:

Ungdomsbolig søges i Aalborg...
Erhvervslokaler til leje i Aalborg - kontor, klinik, værksted, butik mv.

Find bolig - oversigt
Om søgning efter Ungdomsbolig