Boligoensker.dk

Find ledige boliger. Skabt af Boligdeal.dk

Ungdomsboliger i hele Danmark

Få overblik over ledige Ungdomsboliger i hele Danmark.

Se en samlet liste med alle Ungdomsboliger til leje og til salg i hele Danmark herunder .25 m2 ungdomsbolig til leje - Østerbrogade, Grenaa

Ungdomsboliger: 25 m2 ungdomsboliger i 8500 Grenaa 1 værelser

 
ungdomsbolig til leje - Hans Knudsens Plads, København Østerbro

Disse ungdomsboliger ligger i Svendborg og har i alt 133 boliger. Ungdomsboligerne er moderne og lyse og ligger tæt på både offentlig transport og uddannelsesinstitutioner.

 
ungdomsbolig til leje - Store Kongensgade, København K

Disse ungdomsboliger ligger i København K og har i alt 133 boliger. Kollegiet ligger centralt placeret i København og fremstår nyrenoveret.

 
ungdomsbolig til leje - Saxogade, København Vesterbro

Disse ungdomsboliger ligger i København V og der er i alt 3 boliger. Boligerne ligger tæt på Fisketorvet, offentlig transport og uddannelsesinstitutioner. Der er et lille gårdmiljø knyttet til boli...

 
ungdomsbolig til leje - Strandgade, København K

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 3 boliger. Boligerne ligger tæt på offentlig transport. Herudover har boligerne en fransk altan hvorfra de fleste har en fin udsigt.

 
ungdomsbolig til leje - Rantzausgade, København Nørrebro

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 29 boliger. Boligerne ligger centralt med kort afstand til grønne områder, metrostationer og indkøbsmuligheder.

 
ungdomsbolig til leje - Løgstørgade, København Østerbro

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 19 boliger. Boligerne ligger tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport. Herudover har boligerne et lille gårdmiljø.

 
ungdomsbolig til leje - Perlestikkervej, København NV

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 5 boliger. Der er gårdhave og fælles vaskeri knyttet til boligerne. Boligerne ligger i grønne områder.

 
ungdomsbolig til leje - Ebertsgade, København S

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 5 boliger. Der er både 1- og 2 værelses boliger. Der er hverken langt til gode indkøbsmuligheder eller offentlig transport.

 
ungdomsbolig til leje - Hørhusvej, København S

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 43 boliger. Boligerne ligger tæt på offentlig transport og indkøbsmuligheder. Der er tennis- og boldbane ved boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Persiensvej, København S

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 9 boliger. Boligerne har eget toilet, bad og trinettekøkken. Der er ikke langt til metro samt strand og hav.

 
ungdomsbolig til leje - Brydes Alle, København S

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 86 boliger. Alle boliger har eget toilet, bad og køkken. Kollegiet ligger tæt på grønne areler og offentligt transport, der gør det nemt at k...

 
ungdomsbolig til leje - H V Rolsteds vej, København SV

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 11 boliger. Boligerne er i øjeblikket ved at blive renoveret. Når de er færdige, vil de største boliger være 55 m2. Tæt på boligerne ligger g...

 
ungdomsbolig til leje - Vej ikke angivet, København Østerbro

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 20 boliger. Boligerne er tæt på offentlig transport og grønne områder.

 
ungdomsbolig til leje - Bodenhoffs Plads + Prinsessegade, København K

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 5 boliger. Boligerne er fra 1978. De ligger tæt på offentlig transport, som gør det nemt at komme til og fra uddannelsesinstitutionerne.

 
ungdomsbolig til leje - Rådmandsgade, København Nørrebro

Disse ungdomsboliger ligger i København N og der er i alt 5 boliger. Alle boliger har eget bad, toilet og trinettekøkken. Boligerne er fra 1988.

 
ungdomsbolig til leje - Sverrigsgade, København S

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 8 boliger. Boligerne ligger tæt på gode indkøbsmuligheder og offentlig transport.

 
ungdomsbolig til leje - Tovværkgade, København S

Disse ungdomsboliger ligger i København S og der er i alt 32 boliger. Boligerne er tæt på metrostation og indkøbsmuligheder. Herudover er der et hyggeligt gårdmiljø.

 
ungdomsbolig til leje - Skolegade, Valby

Disse ungdomsboliger ligger i Valby go der er i alt 12 boliger. Boligerne er et moderne byggeri fra 2008. De har eget toilet, bad og køkken. Valby Station er lige ved siden af, så det er hurtigt at...

 
ungdomsbolig til leje - Lundtoftegade, København Nørrebro

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 30 boliger. Boligerne ligger i boligblokke. Mellem blokkene er grønne områder og boldbaner.

 
ungdomsbolig til leje - Nørrebro Vænge, København Nørrebro

Disse ungdomsboliger ligger i København N og der er i alt 80 boliger. Boligerne ligger tæt på grønne områder og ligger ikke langt fra offentlig transport.

 
ungdomsbolig til leje - Rådmandsgade, København Nørrebro

Dette kollegie ligger i København og har i alt 95 boliger. Kollegiet er et moderne byggeri fra 2004. Der er få minutters gang til offentlig transport, som gør det nemt at komme til byens uddanelses...

 
ungdomsbolig til leje - Jacob Lindbergs Vej, København NV

Dette kollegie ligger i København og har i alt 25 boliger. Alle boliger har eget toilet og bad. De fleste af boligerne er på ca. 46 m2. Der er ikke langt til centrum og diverse uddannelsesinstituti...

 
ungdomsbolig til leje - Hesseløgade, København Østerbro

Dette kollegie ligger i København Ø og har i alt 83 boliger. Der er kun få minutter til tog og bus, som gør det nemt at komme frem og tilbage i byen. Kollegiet har et fælles vaskeri.

 
ungdomsbolig til leje - Brigadevej, København S

Dette kollegie ligger i København og har i alt 219 boliger. Kollegiet ligger centralt med få minutter til metro og byliv. Der er en række fælles faciliteter, som bar, motionsrum og have.

 
ungdomsbolig til leje - Følfodvej, København S

Dette kollegie ligger i København og har i alt 56 boliger. Boligerne består både af 1- og 2 værelses boliger. Alle boliger har eget bad, toilet og et trinettekøkken.

 
ungdomsbolig til leje - Strandvejen, Charlottenlund

Dette kollegie ligger i Charlottenlund og har i alt 34 boliger. Kollegiet ligger smukt med udsigt til Øresund. Der bliver lagt stor vægt på det dynamiske og stærke sammenhold.

 
ungdomsbolig til leje - Vej ikke angivet, København NV

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 2 boliger. Boligerne ligger i boligblokke fra 1941. Blandt blokkene er der grønne arealer.

 
ungdomsbolig til leje - Hans Knudsens Plads, København Østerbro

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 35 boliger. Boligerne er centralt placeret med kort afstand til offentlig transport. Boligerne har deres eget lille køkken.

 
ungdomsbolig til leje - Universitetsparken, Roskilde

Dette kollegie ligger i Roskilde og har i alt 48 boliger. Alle boliger har eget toilet og bad. Der er fælles køkken på hver etage. Herudover er der en gårdhave.

 
ungdomsbolig til leje - Lysalleen, Roskilde

Dette kollegie ligger i Roskilde og har i alt 33 boliger. Der er grønne arealer rundt om kollegiet. Herudover er der toilet, bad og køkken i alle boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Thorsminde, Roskilde

Disse ungdomsboliger ligger i Roskilde og der er i alt 53 boliger. Boligerne har eget toilet, bad og køkken. Der er et fælles vaskeri og festlokale knyttet til boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Stubbekøbingvej, Nykøbing F

Disse ungdomsboliger ligger i Nykøbing Falster og der er i alt 28 boliger. Boligerne har eget toilet, bad og trinettekøkken. Der er et fælles vaskeri knyttet til boligerne. Der er grønne områder tæ...

 
ungdomsbolig til leje - Kringelborg Alle, Nykøbing F

Disse ungdomsboliger ligger i Nykøbing Falster og der er i alt 30 boliger. Boligerne har eget toilet, bad og trinettekøkken. Boligerne har fælles vaskeri og cykelskur.

 
ungdomsbolig til leje - Højstedgårdparken, Idestrup

Disse ungdomsboliger ligger i Idestrup og der er i alt 4 boliger. Boligerne har eget toilet, bad og køkken. Der er et fælles vaskeri knyttet til boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Stationsvej, Ørbæk

Disse ungdomsboliger ligger i Ørbæk og der er i alt 12 boliger. Boligerne har eget toilet, bad og trinettekøkken. Der er et fælles vaskeri knyttet til boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Skattevænget, Frørup

Disse ungdomsboliger ligger i Frørup og der er i alt 12 boliger. Boligerne ligger i et roligt område og har alle eget toilet, bad og et lille køkken.

 
ungdomsbolig til leje - Caroline Amalievej, Svendborg

Dette kollegie ligger i Svendborg og har i alt 14 boliger. Boligerne er alle på 2 værelse og har eget toilet, bad og et lille køkken. Der er fælles vaskeri og lokale knyttet til boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Kolding Åpark, Kolding

Disse ungdomsboliger ligger i Kolding og der er i alt 83 boliger. Boligerne ligger i en moderne bygning fra 2015. Alle boliger har eget toilet, bad og køkken.

 
ungdomsbolig til leje - Spangsbjerg Kirkevej, Esbjerg

Dette kollegie ligger i Esbjerg og har i alt 50 boliger. Alle boliger har eget toilet, bad og køkken. Der er et fælles vaskeri og lokale knyttet til boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Amaliegade, Børkop

Disse ungdomsboliger ligger i Børkop og der er i alt 14 boliger. Boligerne har eget toilet, bad og et lille køkken. Der er et fælles vaskeri knyttet til boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Enggade, Vejle

Disse ungdomsboliger ligger i Vejle og der er i alt 14 boliger. Boligerne har eget toilet, bad og køkken. Der er et fælles vaskeri og opholdsrum knyttet til boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Bangårdsparken, Odder

Disse ungdomsboliger ligger i Odder og der er i alt 12 boliger. Alle boligerne har eget bad, toilet og køkken. Der er opbevaringsrum og et fælles vaskeri.

 
ungdomsbolig til leje - Vesergade, Silkeborg

Disse studieboliger ligger i Silkeborg. Boligerne er mellem 28 og 52 kvm. De er tæt på vand og grønne områder.

 
ungdomsbolig til leje - Hostrupsgade, Silkeborg

Disse studieboliger ligger i Silkeborg. Boligerne er enten 31 eller 38 kvm. Der er ikke langt til hverken spisesteder, indkøbsmuligheder eller Silkeborg Station.

 
ungdomsbolig til leje - Hjejlevej, Silkeborg

Dette kollegie ligger i Silkeborg og har både 1- og 2 værelses boliger. Kollegiet ligger tæt på indkøb og centrum. Der er et fællesvaskeri knyttet til boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Lærkevej, Silkeborg

Disse studieboliger ligger i Silkeborg. Boligerne ligger tæt på spisesteder og indkøbsmuligheder. Herudover er diverse uddannelsesinstitutioner tæt på.

 
ungdomsbolig til leje - Arendalsvej, Silkeborg

Disse studieboliger ligger i Silkeborg og der er i alt 8 boliger. Boligerne ligger tæt på spisesteder og indkøb. Herudover er der et fælleshus, som kan lejes af beboerne.

 
ungdomsbolig til leje - Arendalsvej, Silkeborg

Disse studieboliger ligger i Silkeborg og der er i alt 18 boliger. Boligerne ligger tæt på indkøb og spisesteder. Herudover er der er et fælleshus, som kan lejes af beboerne.

 
ungdomsbolig til leje - Skærbækvej, Silkeborg

Disse studieboliger ligger i Silkeborg og der er i alt 20 boliger. Boligerne ligger i cykelafstand til centrum. Der er et vaskeri og fælleslokale knyttet til boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Paradislunden, Silkeborg

Disse studieboliger ligger i Silkeborg og der er i alt 10 boliger. Boligerne ligger tæt på indkøbsmuligheder. Tilknyttet boligerne er et vaskeri og fælleshus.

 
ungdomsbolig til leje - Klokbjerghøjen, Them

Disse studieboliger ligger i Them og der er i alt 8 boliger. Boligerne har eget bad og toilet samt et lille køkken. Der er ikke langt til supermarked og Them Station.

 
ungdomsbolig til leje - Georg Krügers Vej, Silkeborg

Disse studieboliger ligger i Silkeborg og der er i alt 8 boliger. Der er tilknyttet vaskeri og selskabslokale til boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Linåbakken, Silkeborg

Disse studieboliger ligger i Silkeborg og der er i alt 4 boliger. Det er tilladt at have husdyr i boligerne. Herudover er der fælles vaskeri knyttet til boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Kastanievej, Bryrup

Disse boliger ligger i Sorring og er i mellem 30 og 36 kvm. Der er hverken langt til indkøbsmuligheder eller spisesteder.

 
ungdomsbolig til leje - Gormsvej, Silkeborg

Disse ungdomsboliger ligger i Silkeborg og er enten 1 eller 2 værelses boliger. Boligerne ligger tæt på indkøbsmuligheder og spisesteder.

 
ungdomsbolig til leje - Universitetsparken, Roskilde

Dette kollegie ligger i Roskilde og har i alt 69 boliger. Boligerne har eget toilet, bad og køkken. De er centralt placeret og har hverken langt til indkøbsmuligheder, Roskilde Universitet og grønn...

 
ungdomsbolig til leje - Nørrekrogen, Silkeborg

Disse ungdomsboliger ligger i Silkeborg og der er i alt 28 boliger. Boligerne er opført som rækkehuse på mellem 30 og 36 kvm. Husdyr er tilladt.

 
ungdomsbolig til leje - Gl. Skolevej, Herning

Disse ungdomsboliger ligger i Herning og der er i alt 5 boliger. Boligerne har eget toilet, bad og køkken. Herudover har boligerne enten en lille have eller terasse.

 
ungdomsbolig til leje - Munkgårdkvarteret, Herning

Disse ungdomsboliger ligger i Herning og der er i alt 22 boliger. Boligerne har eget toilet, bad og køkken. Der er grønne områder tæt på boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Røjkum Dige, Spjald

Disse ungdomsboliger ligger i Spjald og der er i alt 8 boliger. Boligerne har alle eget toilet, bad og køkken. De ligger i rolige og grønne områder.

 
ungdomsbolig til leje - Lyksborgvej, Holstebro

Disse ungdomsboliger ligger i Holstebro og der er i alt 30 boliger. Boligerne har eget toilet og bad samt et lille trinettekøkken. Der er spisesteder og indkøbsmuligheder tæt på boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Hunsballe, Holstebro

Disse ungdomsboliger ligger i Holstebro og der er i alt 29 boliger. Boligerne har alle eget toilet, bad og køkken. Der er ikke langt til fitness, indkøbsmuligheder og uddannelsesinstitutioner.

 
ungdomsbolig til leje - Østergade, Skive

Disse ungdomsboliger ligger i Skive og der er i alt 23 boliger. Boligerne har eget toilet, bad og køkken. Herudover er der en have og fælles vaskeri knyttet til boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Torvegade, Thyholm

Disse ungdomsboliger ligger i Thyholm og der er i alt 6 boliger. Alle boligerne har eget toilet, bad og køkken. Herudover ligger de tæt på Hvidbjerg station.

 
ungdomsbolig til leje - Venøvej, Thyborøn

Disse ungdomsboliger ligger i Thyborøn og der er i alt 7 boliger. Alle boliger har eget toilet, køkken og bad. Der er ikke langt til indkøb og tog.

 
ungdomsbolig til leje - Kronborgvej, Thisted

Dette kollegie ligger i Thisted og har i alt 30 boliger. Det er et nyt kollegie, hvor alle boligerne har eget bad og køkken. Der er bl.a. boldbane, bar og vaskeri knyttet til boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Gundorfslund, Aalborg

Disse ungdomsboliger ligger i Aalborg og der er i alt 12 boliger. Boligerne er alle på 80 kvm og har eget køkken og bad. Der er vaskeri, opbevaringsrum og festlokaler knyttet til boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Boulevarden, Aalborg

Dette kollegie ligger i Aalborg og der er i alt 24 boliger. Kollegiet er fra 1991 og ligger tæt på centrum, indkøbsmuligheder og Aalborg Universitet.

 
ungdomsbolig til leje - Rantzausgade, København Nørrebro

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 22 boliger. Alle boliger har bad, toilet og et mindre køkken. Der er cykelkælder og et vaskeri knyttet til boligerne.

 
ungdomsbolig til leje - Nørre Allé, København Østerbro

Dette kollegie ligger i København og har i alt 492 boliger. Kollegiet har både café, konferencerum og pejsestue. Herudover har kollegiet adgang til en række udendørs faciliteter.

 
ungdomsbolig til leje - Damagervej, Viby J

Dette kollegie ligger i Viby J og har i alt 188 boliger. På cykel er Aarhus Centrum kun 15 minutter væk og Aarhus Universitet er 26 minutter væk. Der er samtidige mange busafgange tæt på kollegiet....

 
ungdomsbolig til leje - Ravnsholt, Roskilde

Dette kollegie ligger i Roskilde og har i alt 54 boliger. Kollegiet ligger centralt i Roskilde med kort afstand til grønne områder.

 
ungdomsbolig til leje - Universitetsparken, Roskilde

Dette kollegie ligger i Roskilde og har i alt 108 boliger. Kollegiet ligger tæt på grønne områder, offentlig transport og Roskilde Universitet.

 
ungdomsbolig til leje - Øster Uttrupvej, Aalborg

Dette kollegie ligger i Aalborg og har i alt 150 boliger. Kollegiets boliger er billige og deler bad, toilet og køkken. Herudover deles værelserne om en opholdsstue.

 
ungdomsbolig til leje - Myrdalsstræde, Aalborg Øst

Dette kollegie ligger i Aalborg og har i alt 80 boliger. Alle boliger har eget bad, toilet og køkken. Herudover er der et fælleshus på stue og fælles køkken.

 
ungdomsbolig til leje - Bag Hækken, Vodskov

Disse ungdomsboliger ligger i Vodskov og der er i alt 2 boliger. Begge boliger har eget toilet, bad og køkken. Der er også et cykelskur tilgængeligt.

 
ungdomsbolig til leje - Nordbovej, Hjørring

Disse ungdomsboliger ligger i Hjørring og der er i alt 60 boliger. Boligerne har eget bad, toilet og køkken. Til boligerne er der også tilknyttet et vaskeri.

 
ungdomsbolig til leje - Skelbækvej, Hjørring

Dette kollegie ligger i Hjørring. Alle boliger har eget bad og køkken. Der er have, vaskeri og cykeparkering knyttet til kollegiet.

 
ungdomsbolig til leje - Smålandsvej, Rønne

Dette kollegie ligger i Rønne og har i alt 27 boliger. Alle boliger har eget køkken, toilet og bad. Der er tilkoblet fibernet til kollegiet. Der er aflåst rum til cykler og knallert.

 
ungdomsbolig til leje - Østervang, Rønne

Dette kollegie ligger i Rønne og har i alt 60 boliger. Alle boliger har eget køkken, bad og toilet. Der er fælles vaskeri samt skur til cykler og knallert.

 
ungdomsbolig til leje - Vibehaven, Rønne

Dette kollegie ligger i Rønne og har i alt 38 boliger. Boligerne er alle 28 m2 og har eget bad, køkken og toielt. Der er fælles vaskeri.

 
ungdomsbolig til leje - Nørre Allé, København Nørrebro

Dette kollegie ligger i København N og har i alt 47 boliger. Kollegiet lægger stor vægt på det sociale og har flere internationale beboer. Værelserne deler køkken og stue.

 
ungdomsbolig til leje - Blegdamsvej, København Østerbro

Dette kollegie ligger i København og har i alt 105 boliger. Kollegiet ligger ved siden af Trianglen og har derfor kun få minutter til indre by og Københavns uddannelsesinstitutioner. Alle værelser ...

 
ungdomsbolig til leje - Øselsgade, København S

Disse ungdomsboliger ligger i København og der er i alt 110 boliger. Boligerne ligger tæt på Københavns universitet, byliv og offentlig transport. Herudover har alle boliger eget bad og køkken.

 
ungdomsbolig til leje - Kapelvej, København Nørrebro

Disse ungdomsboliger ligger i København N og der er i alt 40 boliger. Med en central placering på Nørrebro ligger boligerne ikke langt fra Københavns naturliv, byliv og offentlig transport.

 
ungdomsbolig til leje - Nordre Fasanvej, Frederiksberg

Disse ungdomsboliger ligger på Frederiksberg og der er i alt 124 boliger. Boligerne har alle eget bad og toilet samt et lille køkken. Der er tagterrasser, vaskeri og studierum tilknyttet boligerne....

 
ungdomsbolig til leje - Hallingparken, Brøndby Strand

Denne ungdomsbolig ligger i Brøndby Strand. Boligen ligger i et dejligt grønt område med kort afstand til offentlig transport. Boligen har eget køkken og bad.

 
ungdomsbolig til leje - Dyringparken, Brøndby Strand

Disse ungdomsboliger ligger i Brøndby Strand og der er i alt 5 boliger. Boligerne er fra 1974 og tæt på grønne områder. I alle boligerne findes køkken og bad.

 
ungdomsbolig til leje - Rampelyset, Roskilde

Disse ungdomsboliger ligger i Roskilde og der er i alt 104 boliger. Der er køkken og bad i alle boligerne. Med sin centrale beliggenhed er der ikke langt til byens uddannelsesinstitutioner og andre...

 
ungdomsbolig til leje - Østervold, Randers C

Disse ungdomsboliger i Randers og der er i alt 18 boliger. Alle boliger har eget køkken og bad. Med sin centrale beliggenhed er der ikke langt til byens tilbud.

 
ungdomsbolig til leje - Vesterå, Aalborg

Disse ungdomsboliger ligger i Aalborg og der er i alt 21 boliger. Med sin centrale placering er banegård, universitet og byliv. Alle boliger har eget køkken og bad.

 
ungdomsbolig til leje - Øresundsvej, København S

Dette kollegie ligger på Amager og har i alt 66 boliger. Alle boliger har eget bad og toilet.

 
ungdomsbolig til leje - Holmbladsgade, København S

Dette kollegie ligger på Amager og har i alt 18 boliger. Det har en god placering nær Amager Strandpark og andre attraktive steder som Kløvermarken og Christianshavn.

 
ungdomsbolig til leje - Stefansgade, København Nørrebro

Dette kollegie ligger Nørrebro og har i alt 22 boliger i størrelsen op til 55 m2. Ungdomsboligerne ligger i en almen boligforening, hvilket giver et alsidigt miljø. Det er tilladt at holde kat.

 
ungdomsbolig til leje - Jernbanegade, København SV

Dette kollegie ligger i Sydhavn og har i alt 7 boliger. Kollegiet har både familieboliger og ungdomsboliger, hvorfor der er plads til mange behov.

 
ungdomsbolig til leje - Nørrebrogade, København Nørrebro

Dette kollegie ligger på Nørrebro og har i alt 38 boliger i størrelsen fra 30-55 m2. Mange af boligerne har eget bad og køkken og det er ikke tilladt at holde husdyr.

 
ungdomsbolig til leje - Hedeboparken, Roskilde

Dette kollegie ligger i Roskilde og har i alt 66 boliger. Af fællesfaciliteter kan nævnes udearealerne med fælles have og parkeringsplads, samt festlokalet som kan lejes af beboerne. Det er ikke t...

 
ungdomsbolig til leje - Sundbyvestervej, København S

Dette kollegie ligger i og har i alt 114 boliger i størrelsen 12 m2. Kollegiet ligger placeret i Sundbyvester på Amager. Det blev bygget i 1969 og ligger tæt ved metroen og man kan dermed komme til...

 
ungdomsbolig til leje - Engtoften, Viby J

Disse ungdomsboliger ligger i Viby J og der er i alt 48 boliger. Boligerne er i alt 34 til 49 kvm. De har alle eget køkken og bad.

 


Præcisér din søgning:


    Se også:

    Ungdomsbolig søges i hele Danmark...
    Erhvervslokaler til leje i hele Danmark - kontor, klinik, værksted, butik mv.

    Find bolig - oversigt
    Om søgning efter Ungdomsbolig