Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til salg i Brande

Modelfoto

Hus til salg i 7330 Brande

BO GODT OG CENTRALT
På en af de mest centrale gader i Brande, hvor alle hverdagens faciliteter og gøremål kan nås indenfor få minutter, ligger denne smukke murermestervilla.
Villaen er opført i 1959, og fremtræder i den gode kvalitet og udtryk der kendetegnes fra de populære og smukke murermestervillaer fra 50/60'erne.

KLASSISK OG STILREN MURERMESTERVILLA
Igennem de 257 etagemeter, udgør boligen 137 m² i stueetagen og 120 m² kælder. Boligen udtrykket et stilrent og klassisk udtryk. Her har der været fokus på de gode materialer, og samtidig respekt for det originale.

Villaen fremstår med en gul murstensfacade, med flotte dannebrogsvinduer og rødt betontag. Boligen er oprindeligt opført med fladt tag, som i dag stadig er en mulighed at få rekonstrueret.
Indenfor inviteres et rigt lysindfald ind, gennem hele boligens stueetage, som bidrager til en lys og varm atmosfære i boligen.

PLADS TIL HELE FAMILIEN - DE VELUDNYTTEDE KVADRATMETER
Fra man træder ind af boligens hoveddør bliver man mødt af et stilrent design, som allerede afslører sig i den flotte entré. Entreen er belagt med flotte lyse klinker hvortil den originale og karakteristiske trappe gelænder fremtræder.
Allerede fra man træder ind i boligens smukke køkken-alrum, bliver man mødt af et luftigt og lyst opholdsmiljø, med plads til hele familien. Køkkenet er et AUBO køkken fra 2017. Køkkenet er opført parallelt med en køkken-ø. Der er skuffer i stort s...