Åben døren til din nye bolig via Boligønsker.dk

Kontakt Boligønsker.dk & Boligdeal.dk

Boligønsker.dk er sammen med Boligdeal.dk Danmarks største boligportal og bruges dagligt af mange tusinde brugere.

Det kan ofte være svært at komme igennem per telefon. Hvis du har brug for hjælp, så send os en mail, hvorefter vi vender hurtigt tilbage per per mail eller telefon snarest.
Telefon: (+45) 50548100
CVR: 32838936

NB: Måske du kan finde svaret på dit spørgsmål herunder!

1: Du modtager forkerte boliger eller boligsøgere via vores matchmails! Tryk på linket til søgeagenter i bunden af den mail du modtager. Herefter kommer du frem til en side, hvor du kan du præcisere eller slette din søgeagent som igen definerer hvilke boliger og boligsøgere, som du får besked om.

2: Du ønsker at afmelde mails og/eller konto! Tryk på det afmelde-link, der er i bunden af de mails du modtager eller tryk på fanebladet  "Mailindstillinger", som du kan se til venstre på Boligønsker.dk, når du er logget ind. Følg herefter vejledningen på den side, som du kommer frem til.

3: Du vil justere dit abonnement! Det sker via linket "Adgangsprogram" under fanebladet "Fakturaer mv." til venstre i menuen på Boligønsker.dk, som ses når man er logget ind

4: Du kan ikke finde de annoncerede boliger! Du kan se alle de boliger, der officielt er annonceret på www.boligdeal.dk.

5: Du kan ikke finde vores boligsøgere! Du kan se alle de aktive boligsøgere på www.boligoensker.dk - tryk på knappen "Find Lejer"

6. Du ønsker at oprette/redigere dine annoncer! Du logger ind på din profil og trykker på ”dine annoncer” i menuen til venstre. Her kan du se en samlet oversigt over alle dine annoncer. Hvis du ønsker at oprette en annonce, skal du blot trykke på ”opret ny annonce nu” øverst i oversigten. Ønsker du derimod at redigere i en annonce, skal du blot klikke på adressen på lejemålet til venstre. Når du er færdig med at redigere i annoncen, skal du rulle ned og trykke på ”gem”.

7. Du ønsker en samlet oversigt over dine fakturaer! Du logger ind og trykker på ”Fakturaer mv.” i menuen til venstre. Her har vi samlet alle dine fakturaer, så du let kan få et samlet overblik. Ønsker du at hente en faktura ned på din computer, skal du trykke på ”link til faktura”. Højreklik med musen og tryk ”gem som”.